Se dice que "El elixir de la vida " es el elixir de la inmortalidad. legendaria poción que garantizaba la vida eterna...metas perseguidas por muchos alquimistas como remedio para curar todas las enfermedades y prolongar la vida eternamente".


MIS HIJOS, SON MI ELIXIR DE VIDA Y HACEN QUE ME SUPERE Y CREZCA INTERIORMENTE CADA DIA. POR ELLOS Y PARA ELLOS ES ESTE BLOG.


11 ago 2013

Nit de pesca

Un parell de díes de descans, i una promesa, anar a  pescar amb els nets. I ells il.lusionats, contents - sí, sí a pescar !!!! i va tocar ahir, el vent havia amaïnat i la mar estava calmada. Negra nit sobre nosaltres, lluna  menguat i vermellosa. Nit tranquila i no hi ha lloc a platja. entre les boges i amb l'avi protestant perque es massa tard, posem les canyes en el pitjor lloc imposible, o aixo diu ell. Quatre nens, tots al voltant de l'avi a veure que fa amb les canyes, a veure que fa amb els cucs, quatre adults i dos gossos. La familia "trap" sempre dic jo. Rialles, acudits, i molta emoció quant al poc de tirar una de les canyes, tots criden - ja piquen, ja piquen ...- vinga a riure i riure. Treu la canya i un peix, - enorme- diu el Dídac.
Nit de pesca entre rialles, acudits i diversió. Les nits de pesca son molt diferents en familia.



No hay comentarios:

Publicar un comentario